diumenge, 12 de gener del 2014

Presentació

Resulta un tant estrany per a un blogger realitzar una presentació d'un blog l'única finalitat del qual será realitzar exercicis, tasques i treballs d'una assignatura universitària. Repentinament la part més personal o íntima de tot aquest xicotet món digital desapareix. De totes maneres descobrir una nova forma d'utilitzar blogger sempre és interessant i, a més a més, aprendre nous recursos i tècniques didàctiques és fonamental per a tot professor (o mestre, com vulguem anomenar aquesta feina) que es considere mereixedor d'aquest nom. Així trobem per fi una justificació raonable per disposar-nos a batejar aquest nou i flamant blog. Començem.
Em dic Pau, soc professor de matemàtiques de secundària (actualment aturat, per desgràcia), i he decidit aprofitar per traure'm per fi el curs de capacitació per a l'educació en valencià. Una de les assignatures que espere superar s'anomena " TIC i Dinàmica d'aula aplicades al tractament integral de llengua i continguts (TILC)". La primera tasca a realitzar es la creació d'aquest mateix blog. Durant els pròxims mesos aniré penjant diferents exercicis, a més a més d'anar escrivint un diari setmanal on narraré els avanços setmanals pertinents a l'assignatura. Espere que aquest blog resulti encertat i correcte als professors, interessant als companys de classe i no massa avorrit al ocasional navegant de la xarxa que aparesca (o naufragui, millor dit) per ací.
Per cert, la tasca no tracta sols de fer una entrada. Cal ficar un enllaç i una imatge. Com a enllaç, recomane a tot el món aquesta web: http://titanpad.com/ Titanpad es una eina que ens permet treballar en grup online amb molta facilitat. L'únic problema es que està en anglès però, com que els professors som persones inquisitives per definició, unes quantes paraules a l'idioma de Shakespeare no seràn un problema massa greu.
La imatge escollida es un poc divertida però crec que apropiada per a la ocasió. Al cap i a la fi, aquest simpàtic explorador en certa manera va ser un precursor dels bloggers amb les seves inoblidables cartes per al seu nebot...




Salut, i ens anem llegint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada