diumenge, 23 de febrer del 2014

Experiències TIC a l'aula

Aquesta setmana, hem treballat diferents models d'organitzacions, models de treball i experiències TIC a l'aula. Ha arribat l'hora d'ajuntar tots els coneixements que hem adquirit a les últimes setmanes per tal de vore que podem fer i com ho podem fer.
Primerament, hem estudiat com sempre un text que prèviament ens havien preparat i al qual podíem trobar informació referent a aquest tema. Hem començat amb una qüestió essencial: l'organització de l'aula.  
Un aula preparada per a treballar les TIC pot organitzar-se de diferents maneres. Evidentment, pot tractar-se de la típica aula d'informàtica. A més a més, existeix el model del "racó del ordinador", al qual tenim un ordinador a l'aula que els alumnes poden utilitzar per torns, o el model de l'aula mòbil al qual tenim un armari amb rodes al qual emmagatzemem el maquinari necessari per a treballar a l'aula. Aquest últim es el model que més m'agrada ja que dona la possibilitat de tindre a tot l'alumnat d'utilitzar el maquinari simultàniament.
Després de parlar de l'organització de l'aula, evidentment hem de parlar del programari que utilitzarem. Aquest tema l'hem tractat abans, però com a recomanació parlaré del Jclic i les excel·lents aplicacions que hi podem trobar. Ací podem trobar-nos diversos exemples.
Com a exemples d'experiències amb aquestes tecnologies, m'ha agradat especialment la del Skype a l'aula. Realment molt interessant.

Res més. La pròxima setmana toca vídeo. Ens veiem!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada